Välkommen till en helt ny Gobustone


Kära besökare,

vi är stolta över att meddela er att Victor Çınar Sözer har börjat jobba med oss nyligen. Ägaren Babek, och Victors historia kommer 13 år tillbaka där de båda exporterade jordbruksprodukter och vitvaror. Efter dessa 13 år av exportverksamhet har Victor varit i 35 länder och arbetat bland annat 10 år i AB Volvo och AB Electrolux huvudkontor i Sverige och där han skapade global erfarenhet och lärde jobba i bolag med internationell företagskultur. Nuförtiden, vill de tillsammans affärsutveckla sin verksamhet och lägga till mer nöjda kunder till Gobustones portfölj.

Så här blev första uppdraget att fastställa 2020 års mål med handlingsplaner. Vi är också mycket glada att lansera en helt ny webbplats.

Varmt välkommen!

Gobustone

Leave a reply